GODINAMA TEMA MEDIJA

Nakon razvoda od golmana Vladimira Stojkovića manekenka sreću pronašla s bogatim biznismenom

Vjenčala se u dnevnoj sobi, a svu imovinu ostavila bivšem

Bojana Rajić uživa u skladnom braku s biznismenom Branislavom Đurđevićem. Instagram

E. Ag.

24.6.2024


Srbijanska manekenka Bojana Rajić i bivša supruga Vladimira Stojkovića, zbog braka, a onda i razvoda, s golmanom, godinama je bila jedna od glavnih tema srbijanske javnosti.

Međutim, nakon skandala koji je izbio zbog kraha braka s fudbalerom, ona se povukla iz medija, a danas uživa u skladnom braku s biznismenom Branislavom Đurđevićem.

Naime, Bojana se 2009. godine udala za golmana, a onda je 2013. kao bomba odjeknula vest da se njih dvoje razvode. Inače, njih dvoje imaju sina Lava.

Bojana se 2009. godine udala za golmana Vladimira Stojkovića. Instagram

Nakon razvoda od Stojkovića, Bojana je uplovila u vezu s biznismenom, a onda su stali na "ludi kamen" i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, u prisustvu članova najuže porodice i najbližih prijatelja.

U novembru 2015. dobili su sina Vukašina, a za biznismena kažu da je frajer i po.

Odrekla se imovine nakon razvoda od golmana

- Cjelokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primjerena je djetetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega - napisala je tada manekenka na svom Facebook nalogu, piše Blic.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.