LIJEPE VIJESTI IZ PALAČE

Kejt Midlton ipak dolazi na finale Vimbldona: Princeza će pobjedniku uručiti trofej

Princ Vilijam joj neće praviti društvo jer odlazi u Njemačku kako bi prisustvovao nedjeljnom finalu Engleske na Euru 2024 protiv Španije u Berlinu

Kejt Midlton. AP

N. Aj.

13.7.2024

Kejt Midlton (Kate Middleton) će uručiti pehar osvajaču Vimldona. Ta vijest obbradovala je mnoge s obzirom da princeza se rijetko pojavljuje u javnosti, a da je posljednji put viđena na rođendanu kralja Čarlsa (Charles).

Princeza od Velsa će na nedjeljnom teniskom finalu tako pružiti mnogobrojnim fanovima da je napokon vide uživo, tek drugi puta u 2024. godini, piše Daily Mail.

Kejt Midlton pehar će predati Novaku Đokoviću ili Karlosu Alkarazu (Carlos Alcaraz), koji igraju u velikom finalu Vimbldona, a sve su potvrdili iz Kensingtonske palače.

Nakon objave strašne dijagnoze karcinoma, Kejt smo imali priliku vidjeti tek na paradi Trooping the Colour u čast rođendana kralja Čarlsa. Tada je vidno blistala od sreće u društvu supruga Viilijama (William) i djece, s kojima se vozila u kočiji i s osmijehom na licu mahala s balkona Bakingamske palače.

Princ Vilijam joj neće praviti društvo jer odlazi u Njemačku kako bi prisustvovao nedjeljnom finalu Engleske na Euru 2024 protiv Španije u Berlinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.