KAKVO IZDANJE

Žanamari pozirala pod tušem sa stražnjicom u prvom planu: "Nije za one slabog srca..."

U opisu se pohvalila da nosi kupaći kostim iz svoje prve kolekcije, a u komentarima je primala samo pohvale

Žanamari Lalić na plaži. Instagram

Avaz.ba

16.7.2024

Žanamari je proteklog vikenda izazvala puno pažnje objavama na Instagramu, gdje se javila iz VIP zone Ultra Music Festivala u Splitu, gdje je atraktivnim stylingom i senzualnim plesom očarala svoje fanove.

Pjevačica iz Tučepa sad je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i, kako se popularno kaže, "srušila internet".

Fotografirala se ispod tuša, a stražnjica je bila u prvom planu. U opisu se pohvalila da nosi kupaći kostim iz svoje prve kolekcije. Kao i uvijek, u komentarima su se nizale samo pohvale.

- Drži se podalje šuma i grmova - napisao je jedan komentator, sugerirajući da ‘gori‘.

"Kakva bomba", "Nije za one slabog srca", "Nismo bili spremni na ovo", "Prelijepa, kao i uvijek", neki su od komentara.

Inače, već je ranije govorila i o komentarima koje dobiva na račun svog izgleda, te predrasudama društva, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Što se tiče prehrane, ne pazim full, ali jedem namirnice bogate proteinima. Kad sam vani, ne libim se naručiti njoke sa četiri vrste sira. Jedini grijeh koji imam su litre i litre kave - navela je.

- Nisam ni ja svakome top! Nekome sam lijepa, nekome nisam, meni to nije problem. Meni je problem kad mi govore: ‘‘Ne smiješ to obući!‘, pogotovo ako si starija od 30. Ženama je teško zbog predrasuda, ali zato ja bildam pa sve mogu podnijeti na svojim leđima - rekla je.

Pričala je i kako sad shvaća koliko se nepotrebno brinula oko nekoliko kilograma viška u mlađim danima.

- Ako se zbog nekoliko kila viška skrivate, one nisu vaš osnovni problem. I ja sam u dvadesetima stalno kukala oko nekoliko kila viška i nikad ih nisam skinula. Tek kad sam imala 35 kilograma viška, poslije poroda, ozbiljno sam to shvatila i skinula ih za nekoliko mjeseci. Nekoliko kila manje ili više zbilja nije nešto što bi smjelo pokolebati normalnu ženu da uživa u životu i voli sebe... - poručila je Žanamari, koja je posljednjih tjedana u fokusu i zbog navodnog razvoda od supruga Marija Perčića, što ne želi komentirati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.