DŽO MANGANIJELO

Bivši muž Sofije Vergare: Razlog razvoda koji je navela nije istinit

Glumac tvrdi da je pravi razlog razvoda zapravo bio taj što su se udaljili jedno od drugog

Sofija Vergara i Džo Manganijelo. Instagram

D. R.

17.7.2024

Glumac Džo Manganijelo (Joe Manganiello, 47) podijelio je svoju stranu priče o razvodu s glumicom Sofijom Vergarom (52). Glumac tvrdi da razlog razvoda koji je Sofija ispričala javnosti "jednostavno nije istinit", piše E News.

Naime, glumica je početkom ove godine u intervjuu za španski "El País" otkrila: "Moj brak se raspao jer je Džo bio mlađi od mene i želio je imati djecu, a ja nisam željela biti stara mama. Osjećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina s 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam biti baka, a ne majka", otkrila je.

- Pokušali smo osnovati porodicu prvih godinu i po - objasnio je Džo u intervjuu za Men's Journal.

- Već u prvom mjesecu veze imali smo veliki razgovor u kojem sam joj rekao da ću ja razumjeti ako je gotova s djecom. I obećao sam joj da nikada neću otići ako ne uspije. I nisam - tvrdi Džo.

Glumac tvrdi da je pravi razlog razvoda zapravo bio taj što su se udaljili jedno od drugog. 

- Prikazuje me kao da sam imao neku vrstu krize srednjih godina i da sam se nakon devet godina okrenuo i postavio ultimatum da učini nešto nezdravo za svoje tijelo - poručio je.

Podsjetimo, par se rastao prošle godine. Više izvora je reklo da su njih dvoje vodili odvojene živote i puno prije toga, prenosi Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.