PJEVAČICA ISKRENO

Jovana Pajić o odnosu sa Marijom Šerifović: Tek kada sam se ja razvela to je postala tema

Neću nikada da se ograđujem od takvih stvari, poručila je

Marija Šerifović i Jovana Pajić. Instagram

A. P.

22.7.2024

Pjevačica Jovana Pajić se nakon duže pauze vratila na scenu, te time izazvala i brojne reakcije povodom njenog privatnog života. 

Tako se nakon njenog razvoda sa Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijim kao Sale Tropiko, počeo komentarisati njen dugogodišnji odnos sa Marijom Šerifović. Pajićeva je odlučila stati na put glasinama i jasno progovoriti o toj temi.

- Pa nije to od jučer, to traje i bilo je raznoraznih faza... U početku mi je to smetalo, kasnije smo od toga pravile šale. Ona i ja to okrenemo na zezanje, šta da radimo. Ja se sa njom družim 15 godina i volim da ponovim i ponavljat ću, nikada to nije nikome padalo na pamet zadnjih petnaest godina, tek kada sam se ja razvela to je postala tema - rekla je Jovana.

Marija Šerifović. Printskrin: Youtube/AmiG Show

Povezala je tu priču sa razvodom, jer smatra da sada ima manju zaštitu.

- Vjerovatno kada se žena razvede otvorena je za razne spekulacije i komentare, nema zaštitu i nema ko da stane iza nje, pa hajde da joj zalijepimo i ovo i ono. Protiv toga se ne treba boriti, ja bih bila nenormalna kada bih se ograđivala od toga, ona je meni više od prijatelja u životu. Ignorišem takve stvari, ponašamo se normalno kao i do sada i nikada neću da se ograđujem od takvih stvari. Nek misli ko šta hoće, nek priča ko šta hoće, ima pravo - dodala je pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.