DECENTNO I KLASIČNO

Evo kakav stil praktikuje Kamala Heris

Njen stil će od sada biti praćen iz dana u dan

Kamala Heris. Instagram

Istok Bratić

22.7.2024

Kamala Heris, potpredsjednica i novi kandidat Demokratske stranke za predsjednika SAD-a, sada je još više u fokusu medija. Njen stil će od sada biti praćen iz dana u dan. Razni američki dizajneri radit će u njenoj kompaniji da što bolje predstave kandidata za američkog predsjednika. 

Kamala Heris. Instagram

Kamala, generalno, dosad je imala decentni stil evropskih političara. Bez velikih oscilacija u kroju i stilu njenih kostim, kaputa ili nakita koji nosi. Kostimi koje nosi dobro su skrojeni, užih naramenica i uskih suknji do koljena, te na najbolji način ističu njenu figuru. Kaputi su bogati, voluminuozni i od najboljih vunenih materijala napravljeni. Također, mogu pohvaliti njen odabir boja koje su elegantne i bez tendencija da eksperimentira u toj oblasti, što daje sve u svemu impresiju sigurne osobe.

Kamala Heris. Instagram

Stil Kamale Heris je klasičan, pomalo rigidan, ali zaista podsjeća na najbolja izdanja evropskih političara poput Margaret Tačer. Kamala nosi kvalitetne materijale, te svaki komadodjeće odiše ukusom i eksluzivnošću. Dobro izgleda i na televizijskim ekranima, ali i novinskim stubcima. Imam osjećaj da kandidatkinja ima osjećaj za stil i dugo iskustvo radeći sa medijima. 

Kamala Haris. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.