EMOTIVNA ISPOVIJEST

Sofija Šašić iskreno o odnosu sa ocem: Dugo nismo pričali, godinama

Sada sam potpuno kompletna u tom smislu

Sofija Šašić. Instagram

A. P.

25.7.2024

Sofija Šašić, kćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, odavno je poznata javnosti. Godinama se polemisalo o njenom odnosu sa ocem, ali i očuhom Acom Lukasom. 

Sofija je nedavno, u podkastu “Poster”, otvorila dušu i iskreno govorila o razvodu roditelja, te kakav utjecaj je to ostavilo na nju.

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvijek sam bila tatina kćerka. Bila sam jako vezana za njega. Poslije njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Acu... Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob prije par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana - otkrila je Sofija i dodala:

- Dugo nismo pričali, godinama, nismo bili ni u kakvom odnosu.

Pjevač Željko Šašić. Instagram

Tako, za vrijeme puberteta nije imala jednog roditelja pored sebe, što je priču činilo još komplikovanijom. Objasnila je i kakvu ulogu je Aca imao tokom njenog odrastanja.

- Složit ćete se da je ženskom djetetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovjekom odrasla. Živjela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala Bogu, i sa tatom sam dobra, u posljednje dvije godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu - zaključila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.