OBRIJAO BRADU

Glumac koji bi mogao biti novi Džejms Bond promijenio imidž, sada je neprepoznatljiv

Zbog razlike u godinama par se često nalazio na meti kritika, ali Sem i Aron na to se ne obaziru

Aron Tejlor Džonson. Instagram

E. T.

3.8.2024

Popularni glumac Aron Tejlor-Džonson (Aaron Taylor-Johnson, 34), za kojeg se priča da će biti novi Džejms Bond (James), mnoge je iznenadio promjenom imidža.

Naime, on je na Instagramu objavio kako je obrijao bradu i pokazao kako sada izgleda. 

Aron Tejlor Džonson. Instagram

Prije te fotografije objavio je još jednu na kojoj je pokazao kako je izgledao netom prije promjene imidža. 

Glumac inače već godinama nosi dužu bradu.


Aron Tejlor Džonson. Instagram

Međutim, za potrebe poziranja za meksičko izdanje magazina GQ u maju Aron je bio obrijao bradu, ali nakon tog fotografisanja ponovno ju je pustio. Moguće da je sada ponovno promijenio izgled zbog nekog novog angažmana.

Početkom godine britanski mediji objavili su da je Aron dobio službenu ponudu da postane tajni agent 007, čime je okončana potraga za nasljednikom Daniela Krega (Craiga). Tada se pisalo da još samo glumac treba potvrditi da će utjeloviti novog Džejmsa Bonda. Još nije poznato je li Aron prihvatio, odbio ili se još uvijek premišlja oko uloge.

- Bond je Aronov posao, ako ga on prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se tiče “Eon Productionsa”, Aron će potpisati ugovor u nadolazećim danima i oni se mogu početi pripremati za veliku objavu - rekao je izvor u martu ove godine.

Aron je od 2012. u braku sa Sem Tejlor Džonson (Sam Taylor-Johnson, 55), rediteljicom filma 50 nijansi sive. Aron i Sem upoznali su se 2009. godine na setu filma “Nowhere Boy”, u kojem je on glumio, a ona režirala. Glumac je imao 19 godina kada je počeo hodati s 42-godišnjom rediteljicom.


Zbog razlike u godinama par se često nalazio na meti kritika, ali Sem i Aron na to se ne obaziru.

- Mislim da je zanimanje bilo veće kada smo počeli vezu, a to je bilo prije 14 godina. Na početku je to bilo poprilično intenzivno. Tu vrstu “fascinacije”, budući da je toliko mlađi od mene, mi i nismo mogli shvatiti, ali pretpostavljam da je ona s vremenom malo nestala.

Sve ponovno oživi kada odradimo neki intervju i slično. Pretpostavljam da ljudi žele razumjeti stvari koje su im nepoznanica. Ne mogu shvatiti ljubavnu priču koja je “izašla izvan kutije” - rekla je nedavno rediteljica u razgovoru za BBC Radio 4. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.