IZBAČENA IZ GRANDA

Milena Ćeranić odgovorila na riječi Žike Jakšića: Svi oni znaju da su pogriješili

Priznanje koje je uslijedilo nakon više od deset godina nije pretjerano iznenadilo pjevačicu

Žika Jakšić. Instagram

A. P.

5.8.2024

Žika Jakšić priznao je nedavno za "Grand" da se ogriješio o Milenu Ćeranić. Naime ona i njen tadašnji partner Nemanja Stevanović izbačeni su iz ove diskografske kuće, nakon učestvovanja u rijalitiju.

Žika je istakao kako je kazna prema pjevačima bila preoštra i da je trebalo bolje razmisliti o svemu. Ovo priznanje koje je uslijedilo nakon više od deset godina nije pretjerano iznenadilo Milenu. 

Milena Ćeranić. Instagram

- Ja znam da svi oni znaju da su pogriješili. Kad lično budem čula "izvini" i da kažu da su pogriješili, možda ću to shvatiti ozbiljno. Ja te stvari ne riješavam preko medija. Kad tad će se to desiti - kad postanu ljudi, a ja sam sigurna da će postati ljudi, makar i za sto godina, jer čovjek nekad mora da postane čovjek... Svi oni u dubini duše znaju sve, i da su pogriješili samo je pitanje da li će da priznaju ili ne. Za njega (Žiku) jeste veliki pomak da kaže da su pogriješili. To je super. Ja sam odavno napravila te korake i sebi priznala gdje sam pogriješila, i da sam trebala više da griješim - objasnila je pjevačica.  

Milena Ćeranić. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.