NAPUSTILA DVA FAKULTETA

Kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović pokrenula novi biznis

Aleksandra je kreativna djevojka i ima nemirne prste, objašnjava pjevačica

Aleksandra Popović. Instagram

A. P.

7.8.2024

Aleksandra Popović, kćerka kreativnog direktora "Granda" Saše Popovića, napustila je dva fakulteta, pa završila kurs za manikir i time počela da se bavi.

Kako je njen posao uglavnom usmjeren na žene, ona je riješila da pokrene još jedan biznis, a riječ je o pravljenju nakita.

Kćerka Saše Popovića pokrenula biznis. Printskrin: Instagram/alexx_23p

Putem društvene mreže Instagram pokazala je kako nakit izrađuje sama, a na njenom stolu može se vidjeti pregršt bisera, perlica, kristala i drugih detalja, kao i alat sa kojim radi.

Podsjetimo, Suzana Jovanović je za medije govorila o svojoj nasljednici. Još tada je istakla da Aleksandra ima nemirne prste te da je riješila od njih zaraditi.

- Aleksandra je kreativna djevojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvijek traži. Nedavno je završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Umjetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo vidjeti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje - priznala je ranije Suzana za medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.