ISTI KAO I OTAC

Trumpov sin o princu Hariju i Megan Markl: Rado ćemo ih poslati iz Amerike

Izrazio je sumnju u da li bi ih Britanija htjela nazad

Tramp, Princ Hari i Megan Markl. Platforma X

N. H.

10.8.2024

Erik Tramp (Eric Trump), sin bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trampa (Trump), nazvao je princa Harija (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) "razmaženima" i dodao da bi ih mogao deportirati.

Izrazio je sumnju u da li bi ih Britanija htjela nazad. 

- Možete slobodno uzeti njih dvoje nazad. Rado ćemo ih poslati iz Amerike. Možete ih vratiti, ali nisam siguran da ih više želite. Možda ih ni mi više ne želimo - rekao je za GB News.

Istakao je da je porodica Tramp uvijek imala poštovanja prema kraljevskoj porodici, iako mu se Hari i Megan ne sviđaju. Napomenuo je da su njegova porodica i on uvijek imali veliko poštovanje prema kraljici Elizabeti i princezi Dajani (Diana) te da kraljevsku porodicu smatra "svetom institucijom" s nekim "lošim glumcima". 

- U svemu ima loših glumaca. U svakom voćnjaku ima pokvarenih jabuka - rekao je mlađi Tramp.

Donald Tramp je ranije rekao da će se Hari i Megan možda morati odseliti iz SAD-a jer je Hari u svojim memoarima Spare priznao da je donosio droge u državu. Prije nekoliko mjeseci je za GB News rekao da Hari ne bi trebao imati posebne privilegije samo zbog svoje titule te da se moraju poduzeti prikladne mjere ako je lagao u prijavi za vizu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.