U MINHENU

Holivudski glumac iznenadio mladu iz BiH tokom vjenčanja: Momenat koji nikada neće zaboraviti

Skoro da ga nismo ništa stigli pitati, jer smo bili previše iznenađeni i uzbuđeni, ispričala je Lejla

Vin Dizel s mladencima. Bild.de

E. Ć.

13.8.2024

Matijas Hohn je za vikend oženio svoju djevojku Lejlu, koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a prilikom slikanja im se pridružio slavni holivudski glumac Vin Dizel (Diesel).

Matijas i Lejla su željeli privatnu ceremoniju, ali su imali sreću da im se tokom slikanja pridruži Vin Dizel. Riječ je o sasvim slučajnom susretu jer je slavni glumac prolazio pored mjesta gdje su se mladenci slikali, a zatim je izašao i čestitao im vjenčanje, što je svakako bio momenat koji će oboje pamtiti do kraja života.

Mlada Lejla je u izjavi za Bild otkrila kako se sve odigralo.

- Bilo je nevjerovatno, puka slučajnost. Vin Dizel je prolazio pored lokacije gdje smo se slikali. Odjednom je izašao njegov tjelohranitelj i rekao nam na engleskom: Neko želi da vam čestita na vjenčanju! - ispričala je Lejla.

Iz automobila je izašao niko drugi do Vin Dizel koji se trenutno nalazi u Minhenu zbog snimanja.

- Skoro da ga nismo ništa stigli pitati, jer smo bili previše iznenađeni i uzbuđeni. On je u svakom slučaju bio dobro raspoložen i nevjerovatno prijatan - kazala je Lejla.

Ona dodaje da im je čestitao na vjenčanju.

- Poželio nam je puno ljubavi, sreće i zdravlja. Bilo je zaista nevjerovatno. Prosto nismo mogli zamisliti da bi nekoga poput njega mogli vidjeti na dan našeg vjenčanja - rekla je Lejla.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.