RAZVOD NAKON 22 GODINE

Melina sada zarađuje milione zahvaljujući Harisu Džinoviću: Evo šta je uradio da bi imala svoj biznis

Bivša supruga pjevača pokrenula je prije nekoliko godina svoj brend elegantnih haljina pod nazivom „Hamel“, naziv je nastao kao miks njihovih imena

Haris Džinović pomogao Melini u stvaranju karijere modne dizajnerice.. Pixsell

E. Ag.

15.8.2024

Jedan od najpoznatijih estradnih parova Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

I ova naizgled skladna ljubavna priča doživjela je krah, ali je interesantno osvrnuti se na to koliko je Haris pomogao Melini u stvaranju karijere modne dizajnerice.

Bivša supruga pjevača pokrenula je prije nekoliko godina svoj brend elegantnih haljina pod nazivom „Hamel“ – naziv je nastao kao „miks“ njihovih imena, a Harisa je često isticala kao svoju najveću podršku.

– I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je dao podršku da „Hamel“ bude tu gdje je sada - rekla je Melina.

Jednom prilikom je otkrila da je upravo Haris umjesto nje donosio poslovne odluke.

– S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris posjeduje, skoro sve moje poslovne odluke donio je, na moju veliku sreću, upravo on - poručila je tada, piše Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.