POPULARNA SABRINA

U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava

Sabrina je u martu proslavila 56. rođendan, a da i dalje izgleda fenomenalno

Sabrina. Instagram

D. H.

28.8.2024

Pjevačica Sabrina Salerno u osamdesetima je bila tiha patnja mnogih muškaraca zahvaljujući provokativnom spotu "Boys", u kojem je je jedva pridržavala tijesni kupaći kostim.

Sabrina je u martu proslavila 56. rođendan, a da i dalje izgleda fenomenalno uvjerili su se i njeni fanovi na Instagramu kojih ima 1,3 miliona.

Pjevačica Sabrina Salerno u osamdesetima je bila tiha patnja mnogih muškaraca zahvaljujući provokativnom spotu "Boys", u kojem je je jedva pridržavala tijesni kupaći kostim. Sabrina je u martu proslavila 56. rođendan, a da i dalje izgleda fenomenalno uvjerili su se i njeni fanovi na Instagramu kojih ima 1,3 miliona.

Naime, Sabrina je aktivna na Instagramu gdje gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na kojima su u prvom planu njene obline. Trudi se i oko svoje figure pa njen ravan stomak takođe često privlači pažnju njenih obožavalaca. Pjevačica se često fotka i u bodiju, a njene bujne grudi mnogima golicaju maštu.

Sabrina još uvijek odrađuje gaže i koncerte, a pokazuje i svoj svakodnevni život. Tako je nedavno otkrila i da figuru između ostalog održava i čestim odlascima u teretanu,

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.