UPS!

Lidija Bačić u sportskom grudnjaku i prekratkim hlačicama plesala po bini, a onda je krenulo sve da ispada

Lille je za ovaj nastup nosila crni sportski grudnjak i hlačice koje su istaknule njene brutalne noge

Lidija Bačić u ultra kratkom šorcu. Instagram

D. H.

29.8.2024

Lidija Bačić svoj posljednji nastup imala je u Barbanu u Istri, a na Instagramu se pohvalila i fotografijama s koncerta.

Hrvatska pjevačica Lidija Bačić Lille svoj posljednji nastup imala je u istarskom Barbanu, a nakon koncerta pohvalila se i s nekoliko fotografija na svom Instagramu.

Lille je za ovaj nastup nosila crni sportski grudnjak i hlačice koje su istaknule njene brutalne noge, a njenu figuru u komentarima nisu prestali hvaliti njeni pratitelji.

Da ne pokaže previše, Lidija je svoje hlačice na stražnjici morala čak i malo spustiti, a kako se snašla pogledajte u galeriji.

"Super stil", "Dulje vrijeme nisam vidio pjevačicu koja nastupa u štiklama", "Takav spoj ljepote i talenta ne postoji na ovom svijetu, Lille je svjetski broj jedan", ''Baš si seksi'', pisali su joj.

Već je odavno poznato da ima i stas i glas, a svakom svojom pojavom Lidija opet izazove divljenje.

Nedavno je nastupila i u Zadru, a kako joj je stajala kožna minica, pogledajte OVDJE.

Inače, Lidija nam je u lipnju ove godine otkrila kako je svjesna da se često ističe njen stas, ali da je njoj ipak draži glas.

''Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: ''Znaš šta je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš'', tako je kako je!'', našalila se.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.