ISKRENO

Pjevačica progovorila o bivšem: Umjesto djece sam napravila album

Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade

Sara Reljić. Instagram

Grand.Nova.rs

31.8.2024

Pjevačica Sara Reljić po prvi put je za Grand iskreno govorila o detaljima iz njenog ljubavnog života.

- Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album. Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna sam u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno - počela je pjevačica.

Sara je otkrila čime je taj momak uspio da osvoji njeno srce.

- Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja voljela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspjelo. Na stranu to što je lijep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve da dadne na svijetu da te vidi, da prođe pola svijeta da bi došao da te vidi - rekla je pjevačica za Grand, a zatim priznala da li je daljina kriva za prekid ljubavi:

- Nije daljina, neke druge stvari su u pitanju. Ali, mene iskreno nije stid da kažem da mislim da je to bio čovjek mog života, ali ja sam to jednostavno pustila.

Nema pomirenja

Nakon toga je prokomentarisala da li bi voljela da dođe do pomirenja.

- Ne, ne, nismo raskidali da bismo se mirili. Kod mene, prije svega moraju neke stvari da se znaju, da se zna red i da se poštuje. Ako toga nema, mislim da nema ni daljeg razvoja u ljubavi, tako da, iako ja njega volim kao osobu, kao čovjeka, neke stvari se prosto kod nas nisu poklopile da bi smo dalje mogli da se razvijamo u porodičnom smislu. I otuda eto, umjesto djece, ja napravih album - istakla je Sara, pa dodala:

- Definitivno sam razmišljala o majčinstvu kad sam bila sa njim. Razmišljala sam o porodici, djeci, o braku, o svemu živom. A sad ništa stvarno, ako mi ne naiđe neko sa kim bih stvarno željela to, jer nisam stvarno osoba koja bi radila te stvari po svaku cijenu. Kada želiš sa nekim da imaš djecu i kad gledaš nekog kao oca svoje djece, kao osobu koja je tu uz tebe u svemu, daje oslonac, da djeca odrastaju u mnogo velikoj ljubavi i zdravom okruženju, onda može. A, ako ne postoje ti uslovi, onda radije ne bih radila neke stvari po svaku cijenu.

Podrška u poslu

Reljić je istakla da ju je on podržavao u svemu što radi, a pogotovo u poslu, što joj je najviše i značilo.

- Podržavao me je, to je neosporno. On je bio tip osobe, ja obučem malo dužu suknjicu, on kaže: "Daj to malo kraće". Kupio mi je autfit za spot "Kafano" koji bukvalno ne pokriva skoro ništa. Tako da, u tom smislu je bio zaista neko ko me je podržavao maksimalno, moju karijeru i on to dečko razumije. Razumije šou-biz i sve to, a i bio je jako samouvjeren muškarac, tako da nije imao nikakav problem - rekla je Sara, pa mu poručila:

- Ništa, da mu kažem: "Da si živ i zdrav" i želim ti sve najljepše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.