NEUOBIČAJENO ZA GLUMCA

Maca uvijek bira riječi kada je u pitanju njegova mlađahna supruga: Danas ima poseban razlog za to

Glumac Dragan Marinković Maca prije deset godina oženio se treći put, i to 20 godina mlađom Jovanom, s kojom uživa bez obzira na predrasude okoline

Maca i Jovana slave deceniju ljubavi. Instagram

E. Ag.

9.9.2024

Glumac Dragan Marinković Maca prije deset godina oženio se treći put, i to 20 godina mlađom Jovanom, s kojom uživa bez obzira na predrasude okoline.

Lijepa Jovana je po zanimanju frizerka, a nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja, udala se za voditelja, iako je on nakon razvoda od posljednje supruge dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

Maca i Jovana slave deceniju ljubavi, a glumac je podijelio predivan snimak sa svojom ljepšom polovinom.

- Lagano ulazimo u desetu. Koliko sam samo puta namjerno prošetao da bih te slučajno sreo, mila moja - napisao je Maca i dodao tag godišnjica.

Podsjetimo, njihova svadba 2016. godine izazvala je mnogo polemike i dosta komentara, na koje se on nikada nije obazirao.

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan." Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je voditelj Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca je istakao da se Jovana odlično slaže s njegovim sinovima.

- Jovana se divno slaže s njima. Ona zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dvadesetero djece, neće niko biti gladan. Moja životna želja je da imamo 11 djece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - rekao je ranije Maca.

Prije nekoliko godina je otkrio i kako su se nosili s gubitkom beba.

- Jovani je bilo užasno. Morali smo poslije toga da odemo na nekoliko mjeseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet mjeseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa - rekao je Marinković tada za emisiju "Premijera".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.