RANIJE SU BILI KRASTAVCI

Momak Selene Gomez se pohvalio novim pedikirom: Inspiriran perzijskim tepihom, ima čak i rese

Beni Blanko se ludo zabavlja u salonu za uljepšavanje

Potvrdili vezu u decembru 2023.. Instagram

E. Ag.

9.9.2024


Muzički producent Beni Blanko (Benny Blanco, 36) nedavno je na Instagramu podijelio svoj najnoviji pedikir, inspirisan složenim dizajnom perzijskog tepiha. Njegov pedikir, koji je ručno oslikala poznata kalifornijska umjetnica Tavja Krok, privukao je pažnju svojom originalnošću i detaljima.

Blanko je na svom Instagramu objavio fotografije svog novog pedikira izbliza, prikazujući dizajn s crvenim, plavim i bijelim detaljima, koji vjerno imitiraju šare perzijskog tepiha. Dodatni efekt resa na vrhovima noktiju dopunjuje ovaj jedinstveni stil.

Ova umjetnička kreacija pokazuje koliko Beni Blanko voli originalne i smjele modne izbore.

Blanko često na društvenim mrežama dijeli i detalje svoje veze s pjevačicom i glumicom Selenom Gomez, s kojom je potvrdio vezu u decembru 2023. Njihova kreativna povezanost ogleda se u neobičnim modnim i kulinarskim izborima. Ranije ove godine, Blanko je pokazao pedikir inspirisan njenim omiljenim brendom kiselih krastavčića "Best Maid Pickles".

Njegov pedikir uključivao je logotip ovog teksaškog brenda na palčevima, dok su ostali prsti imali dizajn koji podsjeća na krastavce. Prije toga, Blanko je na TikToku podijelio recept za pržene kisele krastavce s dodatkom soka Sprite kao tajnim sastojkom.

Beni Blanko nastavlja da iznenađuje svoje pratioce neobičnim modnim, umjetničkim i kulinarskim kreacijama, privlačeći pažnju svojim jedinstvenim stilom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.