IZNENADIO DAME

Princ Vilijam zbog promjene izgleda postao tema komentara: "Zaboravila sam koliko je zgodan"

Dame su navele kako mu savršeno stoji ova mala, ali značajna promjena.

Princ Vilijam s bradom. X

D. H.

prije 3 dana

Princ William se umjesto kralja Charlesa pojavio na vojnoj paradi, a pažnju mnogih privukla je njegova promjena izgleda.

Naime, pustio je bradu. Dame su navele kako mu savršeno stoji ova mala, ali značajna promjena. Neke od njih smatraju da sada mnogo liči na svog brata Harryja.

"Zaboravila sam koliko je princ William zgodan", "Kate, u potpunosti te razumijem", "On će meni zauvijek biti jedan od najljepših Britanaca", "Sada više niko neće govoriti da je ćelav", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kao što je poznato, princ William je dosad njegovao uredan izgled.

"Velika mi je čast što sam danas s vama u ime svog oca. Ovdje sam završio obuku letenja, tako da sam upoznat s proslava koje će uslijediti kasnije", rekao je William prisutnima.

Na paradi je učestvovalo 48 kadeta Kraljevskog ratnog zrakoplovstva i četiri međunarodna kadeta oficira iz Jordana, Kenije, Pakistana i Ugande.

Puštanje brade je uvijek bilo "škakljivo" pitanje u kraljevskoj porodici. Princ Harry je u svojim memoarima naveo da je morao pitati kraljicu Elizabetu da mu dozvoli da se pojavi neobrijan na svojoj svadbi. Također je napisao kako ga njegova supruga Meghan Markle nikada nije vidjela bez brade.

"Nisam želio da ona na vjenčanju ugleda potpunog stranca", napisao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.