SVE SE DESILO U KUĆI

Oglasila se nova žrtva repera: Tvrdi da je Paf Didi drogirao, silovao i tjerao da abortira

Kombsov advokat nije odgovorio na navode iznesene u najnovijoj tužbi

Šon Kombs. Instagram

E. T.

prije 13 sati 16 minuta

Reper Šon Kombs (Sean Combs) poznatiji kao Paf Didi (Puff Dadyy) suočava se sa još jednom optužbom za seksualno nasilje, a u najnovijoj tužbi, žena pod pseudonimom Džejn Do (Jane), tvrdi da ju je Paf Dedi u svojoj kući drogirao i nekoliko puta silovao, kao i da je ostala trudna.

Ova tužba stiže samo nekoliko dana nakon što je Kombs uhapšen u hotelu u Njujorku. Reper se suočava sa brojnim optužbama za reketiranje, seksualno nasilje i trgovinu ljudima.

Pomenuta žena tvrdi da je upoznala Paf Dedija 2020., a da se zlostavljanje i uznemiravanje nastavilo do jula ove godine. Ona tvrdi da je bila natjerana da odlazi u Kombsove domove u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, kao i da bi je reper tokom svake posjete primoravao da „izvodi šou“ za njega.

Kako je ispričala, u jednom trenutku je uradila test trudnoće koji je bio pozitivan. To je saopćila Kombsu koji je ubjeđivao da abortira. Ubrzo nakon toga imala je spontani pobačaj. U tužbi se navodi i da je Kombs, zajedno sa svojim saradnicima, pratio gdje se nalazi kao i da su prisluškivali njene razgovore, prenosi Sky News.

Reper se izjasnio da nije kriv za reketiranje i seksualnu trgovinu, ali do daljneg ostaje u zatvoru, nakon što mu je odbijena kaucija. Njegov advokat je rekao da je nevin i da će se boriti da „očisti“ svoje ime.

Kombsov advokat nije odgovorio na navode iznesene u najnovijoj tužbi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.