OGLASILA SE I GLUMICA

Haljina koju je Dženifer Aniston nosila u "Prijateljima" izazvala haos

Ono što su svi odmah primijetili jeste to da je boja haljine drugačija, te su negodovali zbog toga

Haljina koju je Aniston nosila u seriji "Prijatelji". Screenshot

Avaz.ba

prije 2 sata 41 minutu

Dženifer Aniston proslavila se ulogom Rejčel Grin u kultnoj seriji „Prijatelji“. Nedavno se navršilo tačno 30 godina od premijernog prikazivanja prve epizode, a poznato je da je Rejčel važila za svojevrsnu modnu ikonu, te da je sve ono što ona obuče postajalo hit, a mnoge djevojke željele su da imaju i frizuru kao Rejčel.

Svakako jedna od najpoznatijih odjevnih kombinacija koje je Dženifer nosila u „Prijateljima“ jeste duga, uska mint haljina, a imala je i blejzer iste boje. Upravo ova haljina sada je napravila haos na internetu.

Objava Dženifer Aniston. Instagram

Naime, HBO je na svojim zvaničnim nalozima objavio da će od sada na njihovoj Max striming aplikaciji gledaoci ovu seriju moći da prate u 4k rezoluciji, umjesto u HD. Oni su, kako bi pokazali razliku između HD i 4k rezolucije, objavili upravo fotografije epizode u kojoj Rejčel nosi pomenutu haljinu.

Ono što su svi odmah primijetili jeste to da je boja haljine drugačija, te su negodovali zbog toga, a onda se oglasila i sama Dženifer.

- Da se zabilježi – haljina je mint zelene boje - napisala je ona.

Mnogi su u komentarima pisali da im se više dopada HD, a šalili su se i da će ovo pokrenuti novu raspravu „koja je prava boja haljine“, kao što je to svojevremeno bilo sa, sada već čuvenom, haljinom koju su jedni vidjeli kao plavo-crnu, a drugi kao bijelo-zlatnu

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.