SADA JE U KPZ-U ZENICA

Evo ko je Adis Cigura koji je pretukao pjevačicu Aldinu Bajić: Sin je harmonikaša

Od 2017. sviram i radim sa mlađim pjevačima i naravno uživam bez stresa, stoji u Adisovoj biografiji

Adis i Aldina. Facebook

A. O.

prije 5 sati 1 minutu

Vijest o premlaćivanju bh. pjevačice Aldine Bajić nikoga nije ostavila ravnodušnim, a u javnosti se ne stišava bura oko ove priče.

Naime, nju je, kao što smo ranije pisali, pretukao njen suprug Adis Cigura, koji je također muzičar iz BiH.

Nezvanično, prema pisanjima pojedinih medija, on je snimak na kom se vidi da je divljački prebija, ostavljao u komentarima na Facebooku i hvalio se time, pa samim tim taj sramni čin ima još dublju tragediju.

Na Facebook stranici Muzičari i pjevači u BiH, navodno, ostavio svoju biografiju, a vrijedi napomenuti i da je njegova žena, koju je prebio, u intervjuima često pričala da su upravo on i njen sin njena najveća podrška.

- Rođen 19.02.1983. godine, u Sarajevu. Iz porodice sam muzičara. Otac Zehrid Cigura se tada profesionalno bavio muzikom, tako je i mene 1997. godine počeo učiti prve korake u muzici. 1998. godine sam upisao Srednju muzičku školu u Sarajevu gdje završavam, 2002. godine u tom periodu školovanja svirao sam po tada poznatim lokalima i sa poznatim pjevačima gdje 2007. upoznajem srećom ili nesrećom, sam ne znam, Šerifa Konjevića gdje provodim 10 godina sa njim po svim mogućim koncertima po cijelom svijetu. Od 2017. sviram i radim sa mlađim pjevačima i naravno uživam bez stresa... - stoji u Adisovoj biografiji, a kako se vidi na fotografijama po društvenim mrežama, on je svirao klavijature.

Njegov otac koji ga je i uveo u muzički svijet je harmonikaš.

Pojavio se i u Aldininom spotu za pjesmu "Neka" iz 2023. godine.

Podsjetimo, kako je za portal "Avaza" kazao portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Samir Valentić, Adis Cigura je uhapšen.

Adis Cigura se trenutno nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Zenica, a zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo "Nasilje u porodici".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.