TEORIJE ZAVJERE

Obožavatelji Britni Spirs vjeruju da je pjevačica mrtva

Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa, napisala je jedna osoba u komentarima

Britni Spirs. Instagram

N. A.

8.5.2023

Legendarna pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) već decenijama unazad predmet je brojnih kontroverzi, a isti je slučaj i sada, s njenom posljednjom objavom na svom Instagram profilu.

Britni Spirs jedna je od najvećih pop zvijezda u proteklih 25 godina. Međutim, njen uspon nije bio bez izazova. Suočila se s intenzivnim napadima paparaca i često je kritikovana zbog svog javnog ponašanja, uključujući njene odnose s drugim slavnim osobama i njenu borbu sa zavisnošću. Također, 2007. je doživjela nervni slom, koji je uključivao brijanje glave i napad na paparaca kišobranom.

Godinama nakon njenog sloma, Britni je stavljena pod starateljstvo, pravni aranžman koji drugoj osobi ili entitetu daje kontrolu nad finansijskim i lilnim poslovima pojedinca. U slučaju Britni, njen otac, Džejmi, imenovan je njenim starateljem i od tada ima kontrolu nad njenim finansijama i ličnim odlukama.

TikTok video

Posljednjih je godina pokret "Free Britney" dobio na popularnosti, a pristalice navedenog pokreta pozivaju da se prekine "starateljstvo" i da se pop zvijezdi dopusti da živi život kako želi.

Naime, u novembru 2021. konačno je oslobođena svog nadzorništva, ali postoji teorija zavjere da Britni koju smo viđali u posljednje vrijeme zapravo nije ona.

Viralni TikTok koji se dijeli na više platformi društvenih mreža i prikazuje snimak pjevačicinog plesa koji se čini vrlo sumnjivim.

- Ovo je plavooka osoba s filterom Britni - napisala je.

@catspills DEEP FAKE- research it. If you don't believe it, screen record videos from her page & slow them down frame by frame. several of her tats are there 1 min and gone the next #deepfake #ripbritney #britneyspears #proof #disappear #mkultra #hollyweird #wheresbritney #wheresbritneyspears #caughtoncamera #caughtredhanded #deepfakes #britneyarmy #britneysnotfree #findbritneyspears #findbritney ♬ original sound - Cat Valles

Teorije zavjere 

Iako ovo zvuči kao suluda teorija zavere, u Holivudu postoji toliko mnogo nevjerovatnih teorija zavjere koje uključuju slavne osobe da je teško ne biti barem zaintrigiran tom idejom.

Mnogi su se u komentarima saglasili, a konstatovali su da se već dugo nisu osjećali kao da je riječ o "pravoj" Britni .

- Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa - napisala je jedna osoba u komentarima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.