POSTALA SENZACIJA

Manekenka postala zvijezda interneta zbog snimka njenog zadivljujućeg hoda

Snimak je pogledalo skoro 70 miliona ljudi

Marisa DuBois. Twitter

O. T.

26.7.2023

Marisa DuBois, poznata i kao Riss, postala je zvijezda na internetu zbog snimka njenog zadivljujućeg hoda na modnoj pisti u Fort Lauderdaleu na Fashion Weeku.

Internet senzacija koja je prošetala Fort Lauderdaleom prije tri mjeseca nedavno je postala slavna nakon što je Daily Loud u nedjelju podijelio njen video na Twitteru. Snimak je od tada pogledalo skoro 70 miliona ljudi.

Na njemu se vidi kako nosi zeleni bikini, a njen zapanjujući izgled i obline učinile su je zvijezdom na društvenim mrežama “preko noći”.

Riss nije nova u modnoj industriji, jer njen profil otkriva da se pojavljivala i na Miami Swim Weeku i drugim modnim revijama. Takođe je uspješan kreator sadržaja sa značajnim brojem pratilaca na TikToku, Instagramu i YouTubeu. Na svojim platformama objavljuje modne fotografije, travel vlogove, fitnes savjete i još mnogo toga.

Ona je prvi put spomenuti video objavila na svom Instagram profilu 26. aprila, rekavši da je obline i izgled naslijedila od majke te da nisu rezultat plastičnih operacija.

“Ovo je sve od njene mame, a ne od noža”, napisala je uz objavu.

Snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, a donio joj je i brojne komplimente – pisali su joj da izgleda “nevjerovatno” i “zapanjujuće” te da je “mješavina Bijonse i Šakire”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.