MUZIKA

OK Summer Stage – novo osvježenje na Nektar OK Festu

L.K.P.

26.4.2018

Treći festivalski stage na Nektar OK Festu – OK Summer stage i ove će godine publici donijeti pravo osvježenje. Kroz tri tematske cjeline tokom 6., 7. i 8. jula na dobro poznatoj lokaciji, pored velikog bazena publika će biti u prilici da uživa u odličnom dnevnom programu i zagrijavanju za nastupe fenomenalnih izvođača koji ih očekuju na druga dva festivalska stage-a. 

Prvog festivalskog dana, u petak 6. jula na OK Summer stage-u očekuje nas program Bjutiful selekšn by: G Edd, Fedja Knajdl, Forniva.

Drugoga dana u subotu, 7. jula publika će imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo i Audio InFunktion.

Posljednjeg festivalskog dana u nedjelju 8. jula na OK Summer stage-u u samom finišu festivala publika će se zabavljati uz odličan Closing Summer stage by: Nebs Jack, Stefan Ivanković i Nikola Todorović.

I ove godine program dnevnog OK Summer stage-a održat će se od 12 do 17 sati, nakon čega se posjetioci sele na Sensation OK stage u kampu gdje ih čekaju: Laka, "Zemlja gruva", "Atheist rap", "Obojeni program", "Orthodox Celts" i "Ritam nereda".

Na Jägermeister main stageu publiku će zagrijati Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni , Kiril Djaikovski, "Hladno pivo", "Jinx", "Letu Štuke", S.A.R.S. i "Elemental".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.