SLAVNA PJEVAČICA

Majli Sajrus osramotila ljubavno umijeće bivšeg muža: Koliko puta sam odglumila

U pjesmi Win Some, Lose Some Miley pjeva: Ne mogu izbrojati koliko puta sam glumila, hvala bogu na mislima u mojoj glavi

Majli Sajrus sa suprugom. Arhiv

Avaz.ba

19.9.2020

Veza Majli Sajrus (Miley Cyrus) i Lajema Hemsvorta (Liama Hemswortha) bila je burna, a obilježilo ju je nekoliko prekida i pomirenja te na koncu kratki brak. Sad kad je konačno gotovo, čini se da je pjevačica odlučila na svom novom albumu izvući prljavi veš iz njihovog odnosa.

Njen sedmi album trebao bi se zvati She Is Miley Cyrus, a prema pisanju stranih medija, na njemu će biti nekoliko stihova koji govore o njenom bivšem mužu.

U pjesmi Win Some, Lose Some Miley pjeva: Ne mogu izbrojati koliko puta sam glumila, hvala bogu na mislima u mojoj glavi."

Cijela strofa ide ovako:

"Sinoć je zabijen posljednji čavao u lijes,

Bog zna da smo već mrtvi.

Pogledaj unazad, uspomena je ukleta, ne mogu vjerovati da smo to napravili opet.

Ne mogu izbrojati koliko puta sam glumila, hvala bogu na mislima u mojoj glavi."

U pjesmi su i stihovi: "Znaš me najbolje, no ti me najgore možeš povrijediti, dragi moj. Ne mogu više glumiti."

Cyrus i Hemsworth hodali su od 2009. godine kad su zajedno snimili film Last Song. Vjenčali su se u prosincu 2018. godine, a u kolovozu iduće godine objavili su da se razvode. U drugoj pjesmi s albuma WTF Do I Know progovorila je i o braku.

- Možda je vjenčanje samo bilo distrakcija" i "Htio si ispriku? Ne od mene. Morala sam te ostaviti u tvom jadu. Reci mi, dušo, jesam li pogriješila što sam otišla? I uopće mi ne nedostaješ, stihovi su te pjesme.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.