MUZIKA

Lejdi Gaga objavila reizdanje albuma "Born This Way" na 10. godišnjicu

Od svog objavljivanja 23. maja 2011. godine, "Born This Way" hvaljen je kao proslava neobičnosti i prekretnica u Gaginoj karijeri

Lady Gaga: Pjesme dostupne na streaming servisima. Agencije

L. K. P.

27.6.2021


Lejdi Gaga (Lady) zvanično je objavila najavljivano reizdanje albuma "Born This Way" na njegovu desetu godišnjicu, koje sadrži 14 originalnih pjesama s njenog albuma iz 2011. sa šest novih obrada pjesama koje su dostupne na streaming servisima.

Preoblikovane pjesme izvode umjetnici koji zastupaju i zagovaraju LGBTQIA+ zajednicu, uključujući pop legendu Kajli Minoug (Kylie Minogue), repera iz New Orleansa Big Freedia i Bena Plata (Platt).

Pjevačica se zahvalila izvođačima na albumu i svojim fanovima u objavi na Instagramu, citirajući vodeći singl albuma.


Reizdanje albuma "Born This Way". Agencije

-Hvala svakom od nevjerovatnih umjetnika koji su osmislili pjesme "BornThisWay" i hvala Malim čudovištima što ste nastavili graditi našu zajednicu ljubavi, prihvaćanja i dobrote u posljednjih 10 godina. Tako sam zahvalna na svakom od vas. Radujte se i volite se danas jer takvi ste rođeni, napisala je.


Od svog objavljivanja 23. maja 2011. godine, "Born This Way" hvaljen je kao proslava neobičnosti i prekretnica u Gaginoj karijeri.


Prošlog mjeseca pop zvijezda se pojavila na ceremoniji u zapadnom Holivudu gdje je primila ključ grada, a 23. maj proglašen je danom "Born This Way".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.