OGROMAN INTERES

Dodatne ulaznice za koncert Stinga u Sarajevu od četvrtka u prodaji

Muzička zvijezda u Sarajevo dolazi u sklopu svoje turneje „My Songs Tour“

Sting: Koncert u Sarajevu 19. marta. Agencije

L. K. P.

31.1.2022

Zbog ogromnog interesovanja za koncert legendarnog Stinga u Sarajevu, organizatori su odlučili da u prodaju puste i dodatni kontigent ulaznica. Publika će imati priliku da kupi ulaznice od četvrtka, 3. februara putem portala www.kupikartu.ba, kao i na njihovim mnogobrojnim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

- Zadovoljstvo nam je obradovati sve ljubitelje dobrog zvuka, da smo uspjeli obezbjediti dodatni kontigent od 800 ulaznica za koncert legendarnog Stinga. Nakon finalnog mapiranja i postavke produkcije zvuka i rasvjete, u mogućnosti smo proširiti kapacitete za koncert u Sarajevu, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.


Plakat za koncert. Agencije

Obzirom da su ulaznice za tribine rasprodate u rekordnom roku, u prodaju će biti pušten dodatni kontigent ulaznica za sljedeće zone: Fan Pit 100 ulaznica, Parter 500 ulaznica, VIP 300 ulaznica.

Podsjećamo, legendarni Sting po prvi put dolazi u Sarajevo u sklopu svoje turneje „My Songs Tour“. Spektakl zakazan u Sarajevu 19. marta, trajat će dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti nastup Džoa Samnera (Joe Sumnera) sa svojim bendom.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.