MARKO BOŠNJAK

Pjevač koji radi u fast foodu o ponudi kolega: "Puno im hvala, ali imam malo drugačiju viziju za sebe"

Moji vršnjaci rade takve poslove, rekao je Bošnjak

Marko Bošnjak. Antena Zagreb

A. O.

29.4.2023

Muzičar Marko Bošnjak (19) početkom mjeseca je tokom jednog intervjuu izjavio da radi u fast foodu kako bi mogao graditi svoju karijeru, a onda su mu kolege iz benda Barabe ponudile posao na koji je tek sada odgovorio.

Otkrio je kako sada radi u jednom fast foodu na Črnomercu kako bi mogao platiti režije i najavio je izdavanje prvog albuma. Nakon toga javili su mu se glazbenici iz benda Barabe i putem objave na društvenim mrežama ponudili mu pomoć i posao kao pjevač.

- Dragi Marko, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u glazbi koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back-vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer zaista puno nastupamo; uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku finansijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz glazbu. Ako neko poznaje Marka, molimo da mu prenese ovu ponudu. Rado ćemo pomoći mladom perspektivnom kolegi jer je zaista tužno da takvi talenti moraju mesti podove da bi se prehranili. Budimo solidarni i kolegijalni! – napisali su tada na Facebooku, a Marko je tek sada sve prokomentirao.

Posvetiti se muzici

- Vidio sam njihovu objavu. Puno im hvala na tome, ali imam malo drukčiju viziju za sebe, pa se njihova ponuda ne poklapa sa slikom mene kao glazbenika, ali hvala im – rekao je Marko sada za 24 sata.

Dodao je da se trudi što više posvetiti muzici, ali da posao u fast foodu smatra sigurnim.

- Moji vršnjaci rade takve poslove. To je zapravo pohvalno jer se od nas mladih očekuje da radimo, a ne da nam sve padne s neba. Za mene je rad u fast foodu usputni posao koji podržava moj san – kazao je Marko.

Drugo mjesto

Podsjetimo, Marko je nastupio na prošlogodišnjoj Dori i osvojio drugo mjesto s pjesmom „Moli za nas“, koju mu je napisao kolega Vlaho Arbulić (32).

Pjevač nije krio nezadovoljstvo zbog plasmana. Nakon toga objavio je i pjesmu „Spokojan“, a nastavlja i dalje raditi na svojoj muzici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.