JOKSIMOVIĆI U ELEMENTU

Jovana i Željko se poskidali na jahti u Crnoj Gori: Misle da ih niko ne vidi

Supružnici su uspjeli da pronađu malo vremena za sebe, te uživaju u predivnom morskom ambijentu

Željko i Jovana Joksimović. Instagram

Dž. H. M.

5.8.2023

Jovana i Željko Joksimović spakovali su kofere te otišli u Crnu Goru gdje odmaraju od napornih obaveza, ali i pune baterije za predstojeće.

Supružnici su uspjeli da pronađu malo vremena za sebe, te uživaju u predivnom morskom ambijentu, obilaze restorane, opuštaju se na plaži i u potpunosti uživaju posvećeni jedno drugom.

Ipak, oni ne zapostavljaju ni dugogodišnje prijatelje koji su se takođe okupili na primorju, a tome svjedoči fotka koja je osvanula na “Instagramu” i koja je privukla izuzetnu pažnju, prenosi Story.

Jovana i Željko Joksimović jedan su od parova koji obožavaju druženja posebno u ovako opuštenoj atmosferi, te su se sa prijateljima koji se mogu se svrstati u samu elitu uputili na jednu uzbudljivu vožnju gliserom.

Dovoljno mjesta je bilo da se na istom nađu Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana koja je inače Jovanina bliska prijateljica, a tu su bili i Ivana Mišković i Goran Karić, kao i Branka Nevistić sa suprugom.

Vesela družina malo je reći, baš zna da uživa i da se opusti, a fotka koju je Ivana Mišković podijelila putem društvenih mreža pobrala je mnoštvo lijepih komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.