OBJAVA NA INSTAGRAMU

Severina "potkačila" Desingericu: Može dobiti hiljade eura, ali ne može otpjevati "Dalmatinku"

Storijem otkrila je šta misli o kontroverznoj srbijanskoj zvijezdi

Severinu fanovi podržavaju. Instagram

E. Ag.

6.8.2024

Severina je prethodnog vikenda održala nastup u Primoštenu koji je, nažalost, prekinut zbog velike oluje.

Iako je bila raspoložena i dalje pjevati i zabavljati mnogobrojnu publiku u klubu na otvorenom, u jednom trenutku je nestalo struje, pa se ona našla u mrklom mraku bez ozvučenja te ju je njen menadžer Tomica Petrović odveo s bine.

- Sinoć je ogromna nevera pala točno na Primošten pa su mi rekli da će me tresnut' struja, a ja si mislim - kako mene struja, tata mi radio u Elektrodalmaciji?! A onda su riknuli i razglas i rasvjeta (od rasvjete smo imali samo munje i telefone) pa je sudac (Tomica) svirao kraj. P.S. za one koje žele znati više - kao malu su me zvali Neverina... Što, je l', dosta toga objašnjava - napisala je Severina uz snimak s nastupa.

To što se nastup završio prije vremena nije smetalo njenim fanovima koji su na Instagramu istaknuli da, iako ima istu cijenu nastupa kao kontroverzna srbijanska zvijezda Dragomir Despić Desingerica, njihovi nastupi se ne mogu usporediti ni u kojem smislu.

Severinin stori na Instagramu. Instagram

- Tko god i gdje god nastupa dobije od šest, osam, pa i više tisuća, počevši od Desingerice, ali nije sve u lovi i nisu svi isti. Nisu nikad ni bili. Bio sam na bezbroj malih i velikih nastupa ove žene, što sve ona napravi, kaže, odigra, pokloni, izbori... A i j*beno ne može svatko otpjevati 'Virujen u te', 'Dalmatinka', 'Pogled ispod obrva', 'Šta me sad pitaš šta mi je' - napisao je njen fan, a očigledno je da se s tim složila i sama Severina koja je ovu objavu podijelila na svom Instagram profilu, piše Stori.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.