SLAVNA PJEVAČICA

Rijana zvijezda karnevala: Njeno izdanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Njeno pojavljivanje dolazi samo nekoliko sedmica nakon što se našalila da je ovog ljeta odustala od fit izgleda i trbušnjaka

36-godišnja zvijezda oduševila je prolaznike. Instagram

E. Ag.

6.8.2024

Rijana (Rihanna) se pobrinula da sve oči budu uperene u nju pojavivši se na karnevalu u svom rodnom Barbadosu, a nosila je prozirni kostim koji je bio ukrašen draguljima te dodatak poput krune na glavi, ali i ogromna šarena krila.

Šetajući ulicama karipskog otoka, 36-godišnja zvijezda zapanjila je prolaznike zlatnim i bronzanim draguljima koji su krasili njeno tijelo.

Na glavi je imala nešto što je podsjećalo na krunu, također sa zlatnim i bronzanim draguljima.


Karnevalsko izdanje upotpunila je sandalama na petu i šarenim krilima. Nije dugo trebalo da njene fotografije s karnevala privuku pažnju i osvoje društvene mreže.

Rijana je prisustvovala Crop Over karnevalu, a nakon višegodišnje pauze odlučila se vratiti. Naime, pjevačica je u prošlosti redovno posjećivala festival, a napravila je pauzu od 2019. godine zbog Covida i dvije trudnoće.

Njeno pojavljivanje dolazi samo nekoliko sedmica nakon što se našalila da je ovog ljeta odustala od fit izgleda i trbušnjaka, piše CDM.me

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.