NEMA KOMPLEKSA

Teodora Džehverović pokazala svoje pravo lice: Ja bez kilograma pudera i 400 grama kose

Dame s javne scene nerijetko se nađu na meti negativnih komentara zbog pretjerivanja u fotošopu

Teodora Džehverović  - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

7.8.2024

Teodora Džehverović, jedna od najpoznatijih pjevačica mlađe generacije, često skreće pažnju javnosti na sebe svojim izgledom.

Ona je sada odlučila da pokaže kako izgleda kada nije sređena.

- Ja bez kilograma pudera, Milanovih šiški, 400 grama kose i bez kostima Moćnog Rendžera - napisala je pjevačica uz emotikon koji se smije.

Teodora izgleda besprijekorno. Instagram

Dame s javne scene nerijetko se nađu na meti negativnih komentara zbog pretjerivanja u fotošopu, koje se s ekspanzijom Instagrama, na ovim prostorima otelo kontroli, te su pojedine javne ličnosti "izgubile kompas" prilikom obrade fotografija.

Međutim, po svemu sudeći, Teodora nema kompleks da pokaže svoj izgled i kada nije sređena od glave do pete.

Na slici se može primijetiti da Tea ima veoma čisto i sjajno lice, kao i svjež izgled na kom bi joj mnoge dame pozavidjele.

Podsjetimo, Teodora je nedavno pozirala pred okupljenim medijskim ekipama prvi put poslije kraće pauze i otad se na društvenim mrežama vodi polemika - kojim se sve estetskim zahvatima bila okrenula pa je, narodski rečeno, tako osvježila svoj izgled.

Ujedno, mnogi su se zapitali i koliko joj je novca otišlo na mačije oči, navodno zatezanje brade, jagodice, botoks, nabraja „Kurir", a pojedinci vjeruju da je čak na sve to i dodala malo kubika u grudi, za bujniji dekolte. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.