MOŽE JOJ SE

Madona razbjesnila Italijane: Želi proslaviti rođendan u drevnim ruševinama Pompeja

Oštro kritiziraju izbor lokacije i informaciju da je navodno potrošila 30.000 eura za njegovu rezervaciju

Navodno će na zabavi biti 500 gostiju. Instagram

E. Ag.

13.8.2024

Američka pjevačica Madona (Madonna) će 16. avgusta proslaviti 66. rođendan, a, prema izvještajima Mirrora, proslava će se održati u drevnim ruševinama Pompeja. Navodno će na zabavi biti 500 gostiju, a svi će se zabavljati u amfiteatru Teatro Grande. Iako događaj još nije službeno potvrđen, gradonačelnik Pompeja izjavio je da su spremni poželjeti dobrodošlicu pjevačici.

Mnogi kritiziraju odluku

Iako je gradonačelnik izrazio entuzijazam zbog Madonine odluke da rođendan proslavi upravo u Pompejima, mnogi Italijani nisu oduševljeni. Oštro kritiziraju izbor lokacije i informaciju da je navodno potrošila 30.000 eura za njegovu rezervaciju.

- 30.000 eura je apsurdno. To je kao da poklanjate Pompeje - izjavio je Mišel Kampisi (Michele Campisi), sekretar udruge za očuvanje baštine Italia Nostra. Dodao je i da mu nije jasno zašto Madona svoj rođendan mora proslaviti baš u Pompejima umjesto na nekoj "prekrasnoj plaži".

Rosana Karijeri (Rosanna Carrieri), predsjednica kulturne udruge Mi Riconosci, dodala je da italijanska baština ne bi trebala biti korištena kao "scenska pozadina" za "ekskluzivne" događaje.

Radi na biografskom filmu

Madona je prošlog mjeseca na društvenim mrežama objavila da piše scenarij za biografski film čiji je naziv Who’s That Girl. Film je dobio naziv po njenom istoimenom albumu iz 1987. godine, piše People Magazin. Ovaj biografski film u pripremi je već nekoliko godina, ali je u januaru prošle godine projekt stavljen na čekanje, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.