NIJE ŠTEDJELA RIJEČI

Fanovi oštro kritizirali Nedu Ukraden da se "fotošopira", ona im odbrusila: "Kako je to jadno"

"Nedo, imaš 70 godina i u gaćama se slikaš. E, bakice, pukla si", pisali su joj

Drugi su je obasipali komplimentima u komentarima. Instagram

E. Ag.

3.9.2024

Pjevačica Neda Ukraden (74) već godinama oduševljava svoje obožavatelje mladolikim izgledom, uprkos prolasku vremena. I dok je veliki broj njenih fanova oduševljen njenim vitkim tijelom i besprijekornim stilom, uvijek će biti onih koji se ne slažu i kritiziraju.

Na svom Instagram profilu nedavno je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u jednostavnom ljubičastom jednodijelnom kupaćem kostimu. "Zbogom more, odoh u planine," napisala je uz objavu.

Mnogi obožavatelji su je optužili da je tajna njenog besprijekornog izgleda zapravo fotošop.

"Fotošop i od babe napravi curu", "Glupog naroda, da nije fotošopa, ne bi baba bila cura, a osim toga je gad u duši beskarakterna Imoćanka iz krša. Nikad ti neće oprostiti niti zaboraviti", "Lako ti je tako izgledati kad nisi digla ništa teže od žlice", "Nedo, imaš 70 godina i u gaćama se slikaš. E, bakice, pukla si", pisali su joj jedni. S druge strane, bili su i oni koji su je obasipali komplimentima u komentarima.

- "Žena zmaj. Godine ne postoje, izgled, stas, glas, a energija tinejdžerke. Bravo", "Divna žena, za svaku pohvalu", "Bože, Nedo, imam 26 godina i nikad te ne bih puštao iz kreveta, nestvarno je koliko si seksipilna", "Zgodna žena, diva, kraljica Balkana", pisali su joj drugi.

Mnogi su kritizirali negativne komentare upućene Nedi Ukraden, no pjevačica je svojim odgovorom učinkovito zaustavila takve napade.

- Ajd što si slabovidna pa ne vidiš šta je fotošop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je OK, jer, kako da me voli takva spodoba? Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš. Uh, kako je to jadno. A meni drago - poručila je Neda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.