IAKO JE TRAŽENA ZABRANA

Alen Islamović ipak otišao u Hrvatsku: Pokazao kako su ga ugostili domaćini

Alenova supruga je iz Hrvatske, a i otac Gorana Bregovića, koji je autor ove sporne pjesme, naveo je Islamovićev menadžer

Alen Islamović. Instagram

E. Ag.

prije 5 dana

Grupa "Bijelo dugme" nedavno je imala koncert u Splitu, a nakon što je Alen Islamović izveo pjesmu "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo" nastao je pravi haos.

Udruženje zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, a nakon njih i splitski ogranak Domovinskog pokreta, odnosno vojni veterani, zatražili su da se Alenu Islamoviću zabrani ulazak u Hrvatsku.

Do zabrane ulaska Alena Islamovića u Hrvatsku nije došlo, a on se sada oglasio i pokazao kako su ga tamo dočekali.

Naime, Alen je objavio fotografiju na kojoj ga vidimo u skroz opuštenom izdanju, s kačketom na glavi i naočalama za sunce.

- Odmor za dušu i oporavak noge - napisao je Alen.

Podsjetimo, ranije se oglasio i menadžer Alena Islamovića Adis Gojak.

- U pjesmi nema ništa uvredljivo da bi nekog povrijedilo. Cijeli dizajn koji prati njeno izvođenje za našu turneju je radila kuća iz Zagreba. Možda nekom smetaju simboli Jugoslavije. Ta pjesma se pjeva svuda u Hrvatskoj. Izveli smo je prije nekoliko dana u Puli. U Splitu su je svi pjevali, bilo je 15.000 ljudi - poručio je on i dodao:

- Alenova supruga je iz Hrvatske, a i otac Gorana Bregovića, koji je autor ove sporne pjesme. Ona je i nastala u Splitu, a Goran ju je napisao u stanu svog oca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.