20. SEPTEMBRA

Neno Murić poziva na koncert u Domu mladih, najavio i goste

Posebne gošće na koncertu Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić

Murić: Miljenik sarajevske publike. Instagram

N. Aj.

prije 5 dana


Sve je spremno za veliki solistički koncert Nene Murića u Domu mladih u Sarajevu, na kojem će ovaj vrhunski pjevač i miljenik sarajevske publike 20. septembra pozornicu podijeliti i sa četiri poznate gošće. 

Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić upotpunit će svojim vokalima Neninu koncertnu noć za pamćenje, a popularni pjevač je oduševljen da će mu se upravo ove pjevačice pridružiti na sceni. 

Pomno pripreman repertoar

- Posebnu pažnju sam usmjerio na odabir gostiju. Veoma sam sretan i ponosan što ću scenu podijeliti upravo sa sve četiri sjajne dame - istaknuo je Neno i otkrio da je koncert koji je pred njim dugo i pomno pripremao.

- Već nekoliko mjeseci sa svojom ekipom pripremam repertoar i prikupljam energiju za ovaj veliki solistički koncert u Sarajevu. Za mene je ovo veliki izazov i jako se radujem druženju sa publikom. Pomno smo birali repertoar, spremali scenografiju i vizuelni identitet koji će pratiti koncert - otkrio nam je Neno inaglasio da će koncert biti podijeljen u dva dijela. 

Prvi dio koncerta bit će presjek Neninih najvećih hitova i autorskih pjesama, dok će u drugom dijelu za publiku izvesti obrade najpopularnijih pop kompozicija koje posebno voli i koje često pjeva na zabavama i feštama. Naravno, bit će tu i dueta i posebnih iznenađenja za publiku.

Omaž najljepšim boemskim pjesmama

- U drugom dijelu koncerta, odat ćemo omaž najljepšim boemskim pjesmama, bez kojih nijedan dernek ne može proći. S gošćama ću otpjevati nekoliko poznatih dueta, ali će publika imati priliku da uživa i u njihovom repertoaru.

Dođite u Dom mladih 20. septembra da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu - poručio je Neno, koji je svoje brojne fanove nedavno obradovao i novim singlom, pjesmom „"o sam ti ja" koja je postala pravi ljetni hit.

Ulaznice za predstojeći solistički koncert Nene Murića 20. septembra u Domu mladih s početkom u 21 sat u prodaji se mogu kupiti online na platformi kupikartu.ba i na biletarnicama Skenderije i BKC-a.

Murić: Najavio sjajnu zabavu. Neno Murić tim

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.