(NE)OČEKIVANO?

Šejla Zonić pobijedila u Zvezdama Granda, a već je u žiriju

Mlada pjevačica nije krila sreću i zadovoljstvo što se prvi put našla u žiriju emisije

Šejla Zonić. grand.nova.rs

Grand.Nova.rs

prije 4 dana

Nakon svih uspjeha koje je postigla ove godine, pobjednica 17. sezone „Zvezda Granda„ Šejla Zonić imala je tu čast da se nađe u žiriju emisije „Nikad nije kasno“, piše Nova.rs.

Poziv Žike Jakšića nije mogla da odbije, pa je jučer nasmijana i raspoložena sjela u sudijsku stolicu pored Saše Miloševića Mareta i pjevačice Goce Lazarević. Šejla je najobrazovanija zvezda „Granda“ koja pored završene muzičke akademije u Sarajevu ima i magistarski rad, pa će tako i sa stručne strane ocjenjivati nove veterane.

Mlada pjevačica nije krila sreću i zadovoljstvo što se prvi put našla u žiriju emisije „Nikad nije kasno“, ali je ekipi Granda priznala da će joj biti teško da ocjenjuje kolege koje su starije od nje.

Šejla je također naglasila da će joj najteže biti da sakrije suze, imajući u vidu da se u Žikinom šouu mogu čuti i teške životne priče pjevača veterana. 

Podsjetimo, nakon brojnih nastupa tokom ljeta Šejla je prije nekoliko dana konačno ušla u studio, riješena da ona sama bude autor svog prvog singla.

- Nikad ne biste pogodili šta vam spremam i jedva čekam da čujete. Uskoro izlazi moja prva pjesma. I da, ja sam autor teksta i muzike – napisala je Šejla na Instagramu prije nekoliko dana.

BONUS VIDEO: Razgovor s Šejlom Zonić nakon pobjede u Zvezdama granda

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.