SJAJAN PROJEKAT

Đula Drini svojim pratiocima omogućila da snime duet: Najkreativniji video dobija vrijednu nagradu

Nagradna igra ne samo da slavi muzički uspijeh pjesme, već pruža fantastičnu priliku za mlade talente

Đula Drini na 35. spratu „Avaz Twist Towera“  - Avaz
Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
+4
S. Čengić

prije 2 dana

Pjesma „Dečko boli glava“ koju je nedavno objavila finalistkinja „Zvezda Granda„ Đula Drini, osvojila je čitav region i za kratko vrijeme postala hit.

Povodom ovog uspijeha, Đula se oglasila na svom Instagram profilu, gdje je podijelila svoju sreću sa pratiocima i otkrila novu uzbudljivu ideju koju će sprovesti u djelo.

Naime, pjevačica je obavijestila pratioce da je zajedno sa „Grand produkcijom“ organizovala nagradnu igru kako bi podržala talentovane mlade nade.

U okviru nagradne igre Đula Drini poziva sve koji vole da pjevaju da pošalju video u kojem izvode njenu novu pjesmu „Dečko boli glava.“

Najkreativniji i najzanimljiviji video biti će nagrađen specijalnim priznanjem, a to će biti snimanje kavera sa Đulom u Grandovom studiju.

- Dragi moji, Grand produkcija i ja smo spremili jedno iznenađenje za vas u vidu nagradne igre. Ko pošalje najzanimljiviji video dok pjeva pjesmu “Dečko boli glava”, osvaja nagradu, a to je snimanje kavera sa mnom u Grandovom studiju. Vaše video snimke slati u DM, a pobjednik će biti objavljen uskoro. Ljubi vas vaša Đula – napisala je ona.

Ova nagradna igra ne samo da slavi muzički uspijeh pjesme, već pruža fantastičnu priliku za mlade talente da pokažu svoj potencijal i ostvare san o snimanju u profesionalnom studiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.