KO O ČEMU...

Pjevača pitali o razvodu Karleuše i Tošića, on se pohvalio: Mogao bih da se oženim djevojkom od 20 godina

Šako Polumenta misli da i izgledom i duhom može ispratiti mnogo mlađe žene od sebe

Šako Polumenta. Instagram

E. Ag.

prije 10 sati 22 minute

Pjevačica Jelena Karleuša razvela se prije nekoliko dana od Duška Tošića, što je tema o kojoj ne prestaje da se priča na estradi.

Naime, Jelena je, gostujući u jutarnjem programu na TV Prva, izjavila da po statistici "žene nakon razvoda procvjetaju, dok muškarci uglavnom propadnu".

- Ono što žene moraju da znaju, one koje se razvode, statistike kažu da žene poslije razvoda postanu prepi***, a muškarci obično puste stomak i oćelave – rekla je Karleuša.

Pjevač Šako Polumenta upitan je da prokomentira ovu izjavu. Imao je samo lijepe riječi i za Jelenu, ali i za njenog bivšeg, piše Telegraf.rs.

- Duško je frajer, nisam ga vidio u zadnje vrijeme. Mislim da je on dobar frajer i dobro se oblači. Nekoliko puta je bio na mojim gostovanjima. Vidim da ima neki autoritet svoj, ima neke muške kodekse, što mi je jako drago. Volim ljude koji su itekako popularni, nedostižni, ali svačiji - izjavio je Šako, pa spomenuo Jelenu:

Razveli se Karleuša i Tošić. Instagram

- Mislim da će se Jelena Karleuša, kao lijepa žena, snaći, a i Duško je itekako lijep muškarac, za njega nema zime, danas prelijepih žena ima...

A onda Polumenta nije odolio da pohvali sebe.

- Ja bih sada mogao da se oženim nekom djevojkom koja ima 20 godina, na kraju krajeva, što se tiče mog života, načina i izgleda. Neke unutrašnjosti svoje - izjavio je Šako.

Podsjetimo, pop diva Jelena Karleuša prije nekoliko dana okončala je svoj brak sa Duškom Tošićem, poslije 17 godina zajedničkog života.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.