POJAVIO SE SNIMAK

Senidah rekla pa porekla: Zapjevala na svadbi i zabavila goste

Senidah je inače vrlo prepoznatljiva i po svom stajlingu, a za ovu priliku ponijela je dugu crnu haljinu sa dukatima i šešir

Senidah. Instagram

E. T.

prije 16 sati 23 minute

Senida Hajdarpašević, poznatija javnosti kao Senidah, prije pet godina zaludjela je region svojim pjesmama, ali i stasom.

Iako je jedan od izvođača koji se bavi trep muzikom, pjevačica se pojavila na jednoj svadbi gdje je pjevala i zabavljala goste.

Snimak koji je objavio na društvenim mrežama jedan od gostiju na svadbi, postao je viralan, s obzirom da niko nije očekivao pjevačicu na svadbi.

Senidah zapjevala na svadbi. Screenshot

Kako se može vidjeti na fotografijama, da se balkanska trep zvijezda pojavi na svadbi bila je želja mlade, pa je sve vrijeme igrala oko pjevačice i radovala se.

Senidah je inače vrlo prepoznatljiva i po svom stajlingu, a za ovu priliku ponijela je dugu crnu haljinu sa dukatima i šešir. Ona je pjevala svoje najveće hitove poput "Delija", "Idi gade", "Mišići", a gosti su uživali.

I ova priča ne bi bila toliko interesantna da pjevačica nedavno u intervjuu pred koncert na Tašmajdanu na pitanje da li bi pjevala na "gej svadbi" nije rekla da ona nikada nije pjevala na svadbi niti to planira u svojoj karijeri.

- Ja ne radim svadbe, ne, ne radim svadbe - kategorična je bila pjevačica.

Šta je njenu odluku promijenilo, i kako je pristala na ovaj poziv i angažman, nije poznato. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.