NIŠTA OD MANČESTER SITIJA

Neviđen rasplet situacije: Kristijano Ronaldo se vraća u Mančester junajted

Fabricio Romano piše da su se "Građani" povukli iz pregovora

Ronaldo: Igrao zajedno sa sadašnjim trenerom Solskjerom. TWITTER

E. Ćosić

27.8.2021

Neviđen preokret u vezi budućnosti Kristijana Ronalda (Cristiano). Nakon što se Portugalac oprostio od Juventusa i doskorašnjih saigrača, sjeo je u privatni avion i napustio Torino.

Destinacija je bila Porto gdje se trebao sastati sa svojim menadžerom Horge Mendešom (Jorge Mendes), a nakon toga bi se dvojac zaputio u Mančester. Ronaldo je trebao staviti paraf na ugovor sa Mančester sitijem, međutim dobro upućeni novinar Fabricio Romano (Fabrizio) donosi vijest da se situacija promijenila.

U igru za svog nekadašnjeg igrača i legendu kluba, uključio se Mančester junajted. Navodno su i sinoć pregovarali sa Mendešom, a to je i promijenilo stvari na terenu. 

Posljednja informacija koju je Romano objavio je ta da se Siti povukao iz pregovora sa Ronaldom, što znači da bi se Portugalac nakon 12 godina mogao vratiti na Old Traford. "MEN" je objavio da je Ronaldo dogovorio uslove sa Junajtedom, koji će mu na sedmičnoj bazi plaćati 270.000 funti.


- Uvijek smo imali dobru komunikaciju, Bruno je razgovarao s njim. On zna šta osjećamo prema njemu, ako se ikada bude htio vratiti, zna da smo ovdje, ranije je izjavio trener "Crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer (Gunnar Solskjaer).


Ronaldo je jutros imao razgovor sa Sir Aleksom Fergusonom (Alex), objavio je Romano. Junajted je navodno spremio ugovor za Portugalca do juna 2023. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.