BORILAČKI SPEKTAKL

Ljubitelji priredbe Bellator 284 mogli su uživati u borbama, pogledajte najbolje poteze

Za atraktivnu večer pobrinuo se i Aron Džefri koji je ušao kao zamjena i nokautirao velikog favorita Austina Vanderforda

Bellatore je ponudio žestok "fajt". PRINTSCREEN

M. K.

13.8.2022

Iako je Jamauči (Yamauchy) poznat po tome da ima najviše "submissiona" u historiji Bellatora, to ne znači da mu je nokaut strani pojam.

Naprotiv, Neiman Grasije (Gracie) se u to uvjerio iz prve ruke kada ga je Jamauči pogodio aperkatom u bradu, a ubrzo nakon toga serijom udaraca završio borbu. Jamauči se ovom pobjedom koja mu je treća u nizu, i šesta u posljednjih sedam nastupa, približio na korak do toga da napadne Bellatorov pojas.

Za atraktivnu večer pobrinuo se i Aron Džefri (Aaron Jeffrey) koji je ušao kao zamjena i nokautirao velikog favorita Austina Vanderforda, piše FightSite.hr.

Čovjek koji je inače poznat kao "Mr. Van Zant" pretrpio je drugi poraz za redom, a oba su došla nokautom u prvoj rundi. Aron je Austina prvo pogodio preciznim desnim direktom čime ga je poslao na pod, da bi zatim posao završio s nekoliko teških udaraca na podu.

Borba koja je imala dosta atraktivnih poteza bila je ona između Gokana Saricama i Saida Soma (Sowm). Što je više odmicala, to je više djelovala kao sparing, ali Gokan je ipak napravio dovoljno svojim ručnim tehnikama da ubilježi još jednu pobjedu na svome rezimeu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.