BH. KOŠARKAŠ

Jusuf Nurkić podijelio nove fotografije s bajkovitog vjenčanja s Eminom Durić

Na fotografijama bračni par je pozirao na tvrđavi Lovrijenac

Emina i Jusuf. Screenshot

E. Ć.

3.8.2023

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić na društvenim mrežama je podijelio fotografije vjenčanja s Eminom Durić.

Bajkovito vjenčanje održano u Dubrovniku privuklo je mnogo pažnje. Brojne poznate ličnosti prisustvovale su ceremoniji vjenčanja, između ostalih, Tarik i Lejla Filipović, Enis i Sabina Bešlagić, Dino i Viktorija Rađa, Nurkićev saigrač iz Portlanda Anferni Simons (Anfernee), Petar Grašo...

Nurkić je sada podijelio fotografije dok bračni par pozira na tvrđavi Lovrijenac. Za fotografije su zaslužni Vladan i Emina Gavrić, koji stoje iza projekta Vlasta Weddings.

Inače, mladenka je nosila haljinu izraelske dizajnerice Galije Lahav, dok se Jusuf odlučio za klasično odijelo s leptir mašnom.

Inače, vjenčanje Jusufa Nurkića je u centru pažnje i zbog reakcije njegovog oca Hariza koji se u izjavi za "Dnevni avaz" požalio kako ga sin nije zvao, te da ga je zbog toga sramota.

Nakon toga se oglasio Jusuf i nazvao ga nasilnikom koji je zlostavljao njega i njegovu majku.

Hariz Nurkić se samoinicijativno javio "Avazu" i reagovao na Jusufove navode.

- Samo želim da moje dijete ostane moje dijete, bez obzira na postignute rezultate i veličinu i da cijeni roditeljski trud i odricanje u životu. Amerika i dolari jesu sila, ali je babo velesila. Bog, babo i Bosna - poručio je Hariz Nurkić, između ostalog, u izjavi za "Dnevni avaz" koju možete pročitati ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.