VELIKO POJAČANJE

Bivši NBA igrač stiže u Partizan?

Predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović najavio je i jedno iznenađenje

David Bertans. Instagram

D. H.

19.8.2024

KK Partizan će u ponedjeljak od 20 časova u "MTS Dvorani" u Beogradu održati "Simfoniju" i tokom iste predstaviti tim za narednu sezonu.

Predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović najavio je i jedno iznenađenje.

- Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vrijeme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja - rekao je Mijailović i dodao:

"Igrači se nisu mešali u to na koji način će ih predstaviti klub. To je jednostavno politika kluba".

Kako javlja Mozzartsport, a prenose Sportando i brojni drugi košarkaški mediji, iznenađenje Partizana mogao bi da bude Davis Bertans.

Svojevremeno nazvan "Bum, tras, Bertans" od strane navijača, a i poslije deset godina važi za jednog od miljenika crno-bele publike.

Crno-beli su do sada zvanično doveli Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Ifea Lundberga, dok su nezvanično ugovore potpisali Karlik Džons, Arijan Lakić, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Sterling Braun, Mitar Bošnjaković, Isak Bonga, Ajzea Majk, Brendon Dejvis i Tajrik Džons.

Aleksandar Rašković, agent Alekseja Pokuševskog i prvi čovjek "Vasermana" u Evropi, rekao je da će Pokuševski takođe biti u Partizanu naredne sezone, a sada se sve više pominje Davis Bertans, dok Mozzartsport stidljivo pominje i Džejmsa Nanelija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.