FK SARAJEVO

Informacije za navijače koji dolaze na Bilino polje

Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu Istok moći će ući Isključivo na tribinu Sjever i Zapad. Arhiv

G. Š

6.8.2019

Fudbalski klub Sarajevo u četvrtak, 8. avgusta, na zeničkom Bilinom polju (19:45 sati), igra prvu utakmica 3. kola kvalifikacija za Evropsku ligu protiv bjeloruskog BATE Borisova.

- Ulaznice možete kupiti od danas na sljedećim lokacijama: Utorak  i srijeda  - Bordo fan šop od 8 do 20 sati, te Bordo kućica na "Sarajevo Holiday Marketu" (prekoputa BBI-ja) od 12 do 21 sat. 

U četvrtak se ulaznice mogu kupiti u Bordo fan šopu od 8 do 16 sati te Bordo kućici na "Sarajevo Holiday Marketu" od 12 do 16 sati  Cijena ulaznica za sjevernu i južnu tribinu je 5 KM, istočnu 12 (za članove kluba 10 KM), zapadnu 15/12 KM, a djeca do 14 godina 2 KM, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ostvaruju popust na iznos cijene pojedinačne ulaznice.

Zbog smanjenog kapaciteta stadiona, u cilju zadovoljenja sigurnosnih normi, važit će sljedeće izmjene: Vlasnici aktivnih bijelih članskih kartica moći će ući isključivo na tribine Sjever i Zapad. Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu Istok moći će ući Isključivo na tribinu Sjever i Zapad. Sezonske ulaznice za tribinu Sjever važe za tribinu Sjever i Zapad. Sezonske ulaznica za tribinu Zapad važe za tribinu za koju su izdate. Pojedinačne ulaznice za susret bit će moguće kupiti i u Zenici, o čemu će javnost biti naknadno obaviještena o prodajnim mjestima - naglašeno je iz sarajevske Titove 38b.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.