MANČESTER JUNAJTED

Solskjer: Protesti navijača su loše uticali na nas

Junajted je u posljednja dva meča Premijer lige poražen na svom terenu

Ole Gunar Solskjer. Arhiva

G. Š. / Sport klub

17.5.2021

Protesti navijača protiv vlasnika Mančester junajteda - braće Glejzer, loše su po mišljenju menadžera "Crvenih đavola" Ole Gunar Solskjera (Ole Gunnar Solskjaer) uticali na njegove igrače. Junajted je u posljednja dva meča Premijer lige poražen na svom terenu. Prvo su izgubili do Lestera 2:1, a onda ih je savladao i najveći rival - Liverpul, 4:2.


Nismo imali uobičajenu rutinu

- Nikada ne tražim izgovore za poraze, ali sigurno je da su protesti navijača na to uticali. Nemoguće je igračima da budu potpuno fokusirani na dešavanja na terenu, kada je ogromno nezadovoljstvo van stadiona. Jednostavno, nismo imali uobičajenu rutinu, izjavio je Solskjer.

Norveški stručnjak se nada da se odnos navijača prema vlasnicima neće prenijeti na igrače. Priliku da to vidi imat će u meču sa Fulamom, kojem će prisustovati 10 hiljada gledalaca, prvi put od zatvaranja države zbog pandemije koronavirusa.

Pozitivan dan

- Nije dobro ako klub nije ujedinjen. Vjerujem da će utorak biti jedan pozitivan dan i da ćemo zajedno nastaviti dalje. Odnos kluba i navijača je najvažniji, rekao je menažer Junajteda.

Mančester junajted je osigurao drugo mjesto u šampionatu, dok se Fulam seli u Čempiošip bez obzira na ishod ovog meča. Utakmica je na programu u utorak u 19 sati, uz direktan prijenos na Sport klubu 1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.