BEOGRAD

Duško Tošić izrazio želju da se besplatno vrati u Zvezdu

Kako piše navijački portal RSB, iskusni defanzivac nije prvobitno došao da bi pregovarao sa rukovodstvom šampiona Srbije, ali se nakon utakmice kod njega javila želja da se vrati u Zvezdu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić. Arhiva

G. Š. / RSB

25.8.2021

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić prethodnog vikenda je bio na beogradskoj Marakani, odnosno stadionu "Rajko Mitić", gdje je gledao meč Crvena zvezda - TSC-e 3:1, u društvu potencijalnog pojačanja "crveno-bijelih" Richaira Živkovića.

Kako piše navijački portal RSB, iskusni defanzivac nije prvobitno došao da bi pregovarao sa rukovodstvom šampiona Srbije, ali se nakon utakmice kod njega javila želja da se vrati u Zvezdu. Navodno, Tošić je ponudio rukovodstvu beogradskog kluba igra besplatno!

Definitvna odluka Zvezde uslijedit će nakon revanš meča plej-ofa Evropske lige sa rumunskim Klužom (sutra), što je trenutno apsolutni prioritet kluba s Marakane.

Tošić ima 36 godina i trenutno je bez angažmana, pošto mu je istekao ugovor sa Kasimpašom, a i prethodnog ljeta je bio u pregovorima sa crveno-bijelima, ali je ipak otišao u Tursku. Sada bi želio da se vrati i pomogne timu Dejana Stankovića.

Tošić je inače veliki navijač Zvezde za koju je igrao od 2010. do 2012. godine, s izuzetkom pozajmice u Betis, a u dobrim odnosima je i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem kojeg zna još iz OFK Beograda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.