LIJEPE VIJESTI

Najbolji fudbaler na svijetu Karim Benzema četvrti put postaje otac

On će sa djevojkom Jordan Ozuna dobiti prvo zajedničko dijete

Karim Benzema. Twitter

H. J. I.

30.10.2022

Francuski fudbaler i član Real Madrida, Karim Benzema samo nekoliko sedmica nakon što je osvojio Zlatku loptu, saznao je da je njegova partnerka Jordan Ozuna trudna i da će dobiti prvo zajedničko dijete. 

Svoju vezu potvrdili su u avgustu, a vijest da će uskoro dobiti dijete objavio je španski ABC, koji dodaje da su oboje veoma uzbuđeni zbog ovakvog razvoja događaja.


Također je objavljeno da će Jordan Ozuna, barem privremeno, napustiti svoj manekenski posao kako bi se fokusirala i posvetila majčinskoj ulozi.

Benzema ima već troje djece iz dvije prethodne veze. Kora Gautier (Cora Gauthie) je majka njegovog sina Ibrahima (5), a francuski napadač ima i kćerku Meliju (8 godina) iz veze sa Kloi De launaj (Chloe De Launay) i sina Nourija (2) kojeg je dobio nedavno nakon što se par nakratko pomirio.


Benzema je u međuvremenu upoznao Jordan Ozunu i prekinuo nade svoje prve bivše u pomirenje. Sa 32-godišnjom američkom manekenkom koja od malih nogu gradi karijeru u svijetu modelinga, pojavljujući se na raznim događanjima, u vezi je već nekoliko mjeseci.

Iako je radila i kao konobarica u popularnom noćnom klubu Light NightClub u Las Vegasu, Ozuna se nastavila baviti modelingom, radeći s agencijama kao što su State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management i The Salt Agency, koje je osvojila svojom dugom kovrdžavom smeđom kosom, preplanulim tenom i zategnutim tijelom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.