LET PONOVO KASNIO

Reprezentativci Bosne i Hercegovine stigli u Sarajevo

Direktnim letom iz Lisabona Zmajevi su stigli na Međunarodni aerodrom u Sarajevu

Zmajevi: Stigli na Međunarodni aerodrom u Sarajevu. Damir Hajdarbašić / Reprezentacija.ba

N. H.

18.6.2023

Reprezentativci Bosne i Hercegovine su stigli direktnim letom iz Lisabona na Međunarodni aerodrom u Sarajevu. Zmajevi su i u povratku imali problema sa avionom, pa je dolazak, baš kao i polazak, kasnio.

Naši fudbaleri su nakon hrabre borbe doživjeli poraz od Portugala rezultatom 3:0. Glavni favorit naše grupe je još jednom dokazao svoju silinu, a ni našim momcima nije bilo lako.

Naš tim je u Lisabon odletio u večernjim satima u petak, dan pred utakmicu, nakon što su se desili mnogobrojni problemi sa prvobitnim avionom, što je sigurno ostavilo posljedice na igru Zmajeva.

I današnji dan je bio ispunjen problemima za našu delegaciju. Avion sa našim reprezentativcima nije mogao poletjeti na vrijeme jer je nebo iznad Lisabona bilo ispunjeno avionima.

Na kraju je sve prošlo bez većih problema, a delegacija je sletjela na Međunarodni aerodrom u Sarajevu i sada se okrećemo novim obavezama i izazovima.

Naredna utakmica je za dva dana, a izabranici Faruka Hadžibegića u utorak igraju protiv Luksemburga u Zenici na stadionu Bilino polje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.